Jedrilica Vedrana Kabalina

Regata Mini - Transat održava se svake dvije, neparne godine. Ove godine start regate je 1. listopada u francuskom La Rochelleu. Prva etapa je duga 1350 nm i jedri se do Las Palmasa na Kanarskim otocima. Predviđeno trajanje je desetak dana. Druga etapa kreće iz Las Palmasa 1. studenog i duga je 2700 nm. Cilj je u Le Marinu na Martiniqueu. Predviđeno trajanje ove etape je do 20 dana.

Jedini Hrvat koji je to dosad napravio je Šime Stipaničev, 2007. godine., a ove godine imamo dva predstavnika koji će među 85 natjecatelja iz 14 zemalja, predstavljati našu domovinu.

Vedran Kabalin ovoga petka, 15. rujna 2017. godine, kreće na svoj veliki pothvat. Naš jedriličar će potpuno sam, u 6 i pol metarskoj jedrilici jedriti hirovitim Atlantskim Oceanom bez ikakve vanjske komunikacije, noseći se sa velikim psihičkim i fizičkim izazovima pogotovo kada se radi o vremenskim neprilikama i spavanju. 4050 milja Vedran će prejedriti sam, ali je duga lista onih koji će s njim na svoj način biti na brodu.

Medico kao sponzor ne pruža Vedranu samo financijsku podršku nego mu želi pomoći da se za njegovo sudjelovanje na ovoj prestižnoj regati čuje i izvan naše lokalne zajednice. Tim povodom za Vedrana organiziraju druženje s dragim mu prijateljima, suradnicima i obitelji koje će se održati
u četvrtak, 14. rujna 2017. godine u 19:30 sati u prostorijama JK GALEB (Uvala Žurkovo 2/3, 51221 Kostrena).

Sponzori vrhunskog sporta

Specijalna bolnica Medico kontinuirano ulaže u društveno odgovorno poslovanje jer dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo za vrednovanje uspješnosti ustanove. Sve aktivnosti usmjerene su potrebama pacijenata kreiranjem okruženja koje kontinuirano unapređuje kvalitetu poslovnih procesa, ali istim žarom žele brinuti o potrebama svih članova naše zajednice.
Vrhunska zdravstvena skrb i vrhunski sport idu ruku pod ruku, zbog čega Specijalna bolnica Medico podržava perjanice riječkog sporta poput „VK Primorje“ i HNK „Rijeka“.
Medico si stalno podiže ljestvice i tijekom svih ovih godina uspješno ih i preskače, zato s ponosom podržava ovaj pothvat kako bi pomogao Vedranu preskočiti njegovu letvicu i da ostvari svoj dugogodišnji san.

Urednik

Ostale SPONZORIRANE OBJAVE