Emisija Prvog programa Hrvatskog radija

U današnjoj emisiji Hrvatskog radija Poslovni tjedan, Ministar financija Zdravko Marić podsjetio je na podizanje praga za ulazak u sustav PDV-a i najavio uvođenje novog oporezivanja automobila. Pojasnio je i što u praksi znači odgoda uvođenja poreza na nekretnine. 

Reakcija Borisa Miletića na premještanje ploče sa spornim obilježjima

Da li je ploču s natpisom "Za dom spremni" dovoljno ukloniti samo iz Jasenovca ili taj pozdrav treba zakonom zabraniti, još će dugo biti kamen spoticanja u duboko podijeljenom hrvatskom društvu.

Maja Sever, voditeljica emisije Hrvatska uživo

Pokrenuta je i anketa, i peticija, HND je najavio prosvjed, ali sve to bez ujedinjenog glasa gledatelja, tone pisama HRT-u, bez „kazne“ društva neće puno značiti. Otkazati pretplatu HRT-u, eto, to bi bila jedna od boljih kazni. Jer ipak, svijet se okreće oko novca, koliko god neki pričali da je drugačije.

Sjetni i sumornih pogleda mladi napuštaju Hrvatsku

Hrvatska je zemlja velikog prirodnog, obrtnog i proizvodnog potencijala, a mi ne znamo što s tim. Je li problem samo u moćnicima na vlasti ili svatko od nas snosi dio krivice?

Jednostavni d.o.o., prilika ili zamka?

Smisao postojanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje trebao bi biti najprije povećanje zaposlenosti, tek potom smanjenje nezaposlenosti. Da li je "j.d.o.o." jedna od mjera kojom se to postiže?

Socijalna trgovina Pula otvorila je vrata potrebitim sugrađanima 15. travnja 2017.

Da li znate razliku između „upotrijebiti do“ i „najbolje upotrijebiti do“? Samo mali broj građana ispravno čita rok trajanja što znatno doprinosi prekomjernom bacanju hrane u domaćinstvima.